Ik ben

 

 

 

 

 

… een verhalenmaker, een vrouw, een dochter en moeder van drie prachtige zonen. Een vriendin en een geliefde. Ik ben een verbinder in hart en ziel en zet in beweging. Ik ben een bruggenbouwer tussen werelden: oud en nieuw, donker en licht, hard en zacht.

Ik modereer, schrijf & verander
en laat een ander licht schijnen.
Ik denk namelijk
dat het reëel is
dat er veel moois is.

Ik geloof in liefde. Ik geloof dat liefde kwetsbaarheid is en luisteren zonder oordeel. Dat liefde delen is. Laten zijn wat er is, laten gebeuren wat er moet gebeuren. Laten gaan en leren van de dingen die op je pad komen. Ook als er pijn is en angst, ook als het buiten ons oplossingsvermogen lijkt te liggen. Ik geloof dat je vanuit liefde beter kunt kiezen, er beter kunt zijn voor een ander. Dat er vanuit liefde een andere werkelijkheid mogelijk is. In het hele leven, in de wereld en dus ook in het werk.

Ik ben creatief, dynamisch en energiek
Ik ben wijs geworden door de
lessen die ik leerde in het leven,
waarvan slechts enkelen
op school & de universiteit
en zo velen in de beweging
van het leven zelf.

Ik ben programmadirecteur van Voeding Leeft en schrijver van positieve verhalen. Omdat het nodig is dat alles, wat wel werkt, gezien wordt. Ik kan gedachten, ideeën en concepten omzetten naar een andere vorm. Door te kijken met andere ogen. Dat heb ik altijd al gedaan. Als kind, als student, als werkende, als mens.

Ik leef en werk graag met een ieder die ook anders durft te doen en te denken en die bereid is reflectief naar zijn of haar eigen handelen te kijken, net als ik. Die voor zichzelf zorgt en zich voedt met dat wat voor hem of haar werkt, net zoals ik dat dagelijks doe. Die ook de moed heeft te gaan en spreken buiten de zone van het comfortabele en buiten ogenschijnlijke grenzen. Omdat dat is wat de wereld nodig heeft

Ik denk na over van alles en het leven. Ik hou van de lente, van de eerste stralen zon. En van de natuur met haar eigen dynamiek als spiegel voor de mens.